Wat we doen

Persoonlijk advies

Wil jij graag extra wooncomfort en gemak in je huis beleven? Of zie je nieuwbouw als de kans om eindelijk voldoende schakelaars te laten installeren op handige plekken? Of misschien vinden jouw pubers dat het nu écht tijd is voor super snel internet want de jeugd is het liefst online. Wij adviseren je graag rond deze vragen. Want smart home is ons vak.

Wij doen niets liever dan verbindingsproblemen oplossen. Je hoeft zeker geen elektricien te zijn. Als jij maar weet wat er straks beter moet gaan rond internet, connecties, verlichting en bewegingsmelders. Want dan inventariseren wij bij jou thuis het netwerk en stellen een smart home plan voor je samen.

Maatwerk

Zoveel huizen zoveel mensen. Zoveel woningen zoveel wensen. Daarom zijn de bouwtekening en jouw ideeën de basis voor ons advies. Smart home is niet alleen super snelle wifi. Waarbij dat altijd wel het begin is. Je kan jouw raamdecoratie laten koppelen aan het systeem. En je verlichting.

Of wil je dat het licht automatisch aan gaat wanneer je in het donker de trap af loopt?

Sensoren kan je natuurlijk ook met het systeem verbinden. Of hoe handig is het wanneer de tuinverlichting om 1:00 uur ’s nachts automatisch uit gaat? Uiteindelijk werken wij samen jou je unieke smart living plan uit. En alle aansluitingen en apparaten worden vastgelegd in een tekening. Geen hocuspocus, je krijgt precies wat is vastgelegd. En alles draait automatisch mee in jouw dagelijkse ritme.

Ontzorgen

Ben je altijd benieuwd naar de nieuwste mobieltjes? Of heb je een fascinatie voor techniek, zoals bij de motoren van de Formule1 raceauto’s? Van nieuwste technieken en functionaliteit wil je ook graag in je woning profiteren. Want ja tegenwoordig kan het allemaal. De apparaten zijn er klaar voor. En wij ook. Graag installeren wij extra gemak bij jou in huis. Zonder dat je naast de app voor je slimme thermostaat nog 5 extra apps moet downloaden en inrichten op je mobiel. Onze expert fixt het allemaal voor je.

Je ontvangt na het adviesgesprek een voorstel en een tekening. Je ziet duidelijk alle mogelijkheden, componenten en schakelmateriaal in de tekening vermeld staan. Wij ontzorgen je volledig. Het systeem wordt geïnstalleerd, de apparaten worden gekoppeld, scenario’s opgeslagen en alles zit overzichtelijk in maar één app. Natuurlijk krijg je uitleg en een demonstratie. Kan jij direct beginnen met smart living.

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak

Installatie

Je smart living systeem laat je installeren. En wat zijn je verwachtingen wanneer je dit door een bedrijf laat uitvoeren? Van je slimmer wonen expert kan je verwachten dat:

  • hij volgens een gedetailleerd plan van aanpak gewerkt
  • het systeem professioneel wordt geïnstalleerd
  • jouw ideeën worden omgezet zoals besproken
  • mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen inbegrepen zijn
  • hij ook het totale smart ready bouwproject kan begeleiden
  • een demonstratie en uitleg van de systemen bij oplevering

Want na de laatste aanpassingen en de uiteindelijke oplevering wil jij lekker zelf het systeem bedienen. En je wilt direct genieten van jouw smart home living.

Configuratie

Misschien sta je er zelf nooit zo bij stil? Tegenwoordig kunnen wij veel apparaten via een app besturen. Denk aan de elektrische thermostaat waarmee je de verwarming vanuit een afstand aan kunt zetten. Of die slimme grasmaaier of robotstofzuiger. Verlichting, elektrische raamdecoratie en (vloer)verwarming werken efficiënter wanneer je ze op weersomstandigheden en leefgewoontes kan afstemmen. Wij koppelen apparaten voor je en zetten ze in één overzichtelijk systeem.

Wat zijn jouw leefgewoontes? Ze zijn de basis voor scenario’s voor de ochtend, overdag of een feestje. Kies een scenario om verlichting, verwarming en raamdecoratie in 1x te bedienen. Of bepaal vanuit een afstand dat NU je isolerende rolgordijnen dicht gaan. Hierdoor bespaar je energie want je hebt altijd controle over stroomverbruik van je slimme apparaten. Je verwarming draait nooit meer voor niets. Wil je dat het klimaat in huis volautomatisch wordt geregeld? Dan koppelen wij jouw raamdecoratie, verwarming of airco aan een weer-app.

Onderhoud

Wij werken uitsluitend met apparatuur van hoogwaardige merken. Het smart home systeem is al voorbereid op toekomstige uitbreidingen of ontwikkelingen. Want bij Slimmer Wonen weten wij als geen ander hoe snel de digitale wereld zich ontwikkeld. De meeste updates worden automatisch doorgevoerd. Daarom is jouw smart home ook al zelf bezig met onderhoud. En onderhoud is ook onderdeel van de Slimmer Wonen service. Wil je meer weten? Graag informeren wij je.

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak