Wifi

Een goed functionerend netwerk is de basis van elk smart home. Voor snel en stabiel internet brengen wij eerst het netwerk bij jouw thuis in kaart. Op basis van de wifi scan bespreken wij de mogelijkheden voor super snelle wifi in jouw woning. Wanneer wij een van onze wifi pakketten geïnstalleerd hebben zijn irritaties als trage verbinding of slecht bereik op zolder voor goed verleden tijd.

Wifiscan

Verbeteren begint met inventariseren. Tijdens een wifi scan testen wij het bestaande draadloze netwerk bij jou thuis. Zo constateren wij wat de oorzaak is voor de trage of instabiele wifi verbinding. Vervolgens werken wij op basis van de gegevens en mogelijkheden een super wifi voorstel voor je uit.

Professionele installatie

De wifi scan is doorgevoerd. Je hebt een voorstel ontvangen en je bent enthousiast. Dan komt onze expert het super wifi systeem installeren. En op een professionele manier afstemmen. Dan kan jij vanuit je smartphone je raamdecoratie, verlichting en digitale tv besturen. Alle apparaten zie je in een oogopslag staan, in maar één app.

Veilig

Snelheid van je internetverbinding is fijn. Want iedereen in huis kan afzonderlijk van elkaar thuiswerken, streamen, gamen. Maar je gegevens? Je wilt zeker zijn dat je data veilig zijn en dat er niemand zomaar zicht op heeft. Ook op het gebied van veiligheid, opslag en beheer van je data adviseren wij je graag.

Conform NTA8055

NTA staat voor Nederlandse Technische Afspraak. Want voor internet in woningen en gebouwen zijn er richtlijnen. Deze richtlijnen betreffen de kwaliteitsverbetering voor wifi in je huis en tuin. Er bestaat namelijk een protocol voor het opleveren van de infrastructuur in je woning. Zo ben je verzekerd dat ontwerp, realisatie en onderhoud van internetinstallatie volgens de regels verlopen.

Basis wifi pakket

Gewoon goede wifi

Met dit pakket haal je een veilig & stabiel wifi-netwerk in huis. Geschikt voor thuiswerken, licht internetgebruik zoals mailen en browsen en eenvoudig streamen voor bijvoorbeeld Spotify of Youtube.

Wifi scan

Onze wifi-specialist start met een uitgebreide professionele wifi-scan bij jou thuis. Hij brengt het netwerk in kaart, voert een visuele inspectie uit en beoordeelt de mogelijkheden in huis. Hij heeft zo een compleet beeld van de opties en kan je het beste advies bieden.

Hoogwaardige wifi router

De basis is een hoogwaardige wifi router, die we optimaal voor je instellen. We zorgen voor een veilige verbinding, goede draadloze configuratie en een wifi-netwerk voor je gasten.

Vanaf € 649

Mesh wifi pakket

Super wifi

Wil je super snel en stabiel internet door het hele huis maar heb je geen netwerkkabels liggen? Dan is dit pakket de beste keuze. De alles in een oplossing waarmee je zonder kabels toch overal goed bereik hebt en ongestoord muziek kan streamen, thuiswerken, videobellen en Netflixen.

Wifi scan

We starten met een professionele wifi scan en brengen jouw hele huis in kaart. We bepalen waar de optimale plaats is voor het systeem en hoe we het beste wifi signaal kunnen bereiken.

Mesh wifi

We installeren en configureren een hoogwaardig mesh wifi systeem. Dit is het meest stabiele draadloze systeem dat er is. Geen zorgen meer over slecht bereik, lage snelheid of een haperende verbinding. Het systeem bestaat uit twee modules die naadloos samenwerking en zo zorgen voor één groot wifi netwerk in het hele huis.

Vanaf € 995

High End Wifi pakket

De beste wifi

Haal het snelste en meest stabiele internet in huis. Van achter in de tuin tot boven op de zolder, overal heb je een snel en stabiel draadloos netwerk. Of je nu met hele gezin je favoriete serie aan het bingen bent of aan het gamen, het netwerk geeft geen krimp.

Wifi scan

We starten met een professionele wifi scan en brengen jouw hele huis in kaart. We bepalen waar de optimale plaatsing is van de onderdelen en hoe we het beste wifi signaal kunnen realiseren.

Managed Wifi

We installeren en configureren een hoogwaardig wifi systeem, inclusief meerdere wifi access points voor een groot bereik, van achter in de tuin tot boven op zolder. We houden je netwerk up-to-date en bieden je support op afstand. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Vanaf € 1.495

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak