Smart verlichting

Je hebt lampen en sfeerverlichting. Het hoeven tegenwoordig geen twee woorden te zijn. Lampen kunnen goed licht geven én sfeer creëren. In de avond is gedimd licht prettiger. Ook de kleuren van lampen kan je afstemmen op jouw leefgewoontes voor extra beleving. Dus laat de lampen in je woonkamer meekleuren met je netflix serie. Benieuwd naar de opties?

Sfeervol

De kleuren om je heen hebben onbewust invloed op hoe jij je voelt. Je kan het effect van licht gebruiken om je comfortabel te voelen. Wil je ontspannen? Groen licht staat voor rust, balans en veiligheid. Een romantische avond thuis? Dan zorgt rood licht voor een warme, gezellige en passievolle sfeer. Maar ook met gedimd, warm wit licht kan je al een gezelligere sfeer creëren. En je kan dit soort “scenario’s” opslaan in je app. Met een druk op de knop zet je de passende sfeer neer.

Ruime keuze uit schakelmateriaal

Nooit zo op schakelaars gelet? Veel mensen kijken er pas goed naar op moment dat ze nieuwe schakelaars moeten kiezen voor hun woning. Wij bieden je een ruime keuze aan schakelmateriaal. Zo kan je de kleur en vorm van de schakelaars afstemmen op jouw interieur en woonstijl. Dankzij de slimme schakelaars kunnen wij de verlichting op verschillende kamers op gewenste tijdstippen aan en uit schakelen. Net alsof er altijd iemand thuis is.

Geschikt voor alle lampen

De verlichting in jouw woning heb je niet zomaar gekozen. De lamp boven je eettafel of in de woonkamer is bepalend voor je interieur. Misschien ben je juist heel lang op zoek geweest naar mooie verlichting. En die mag zeker blijven. Wij kunnen van elke lamp een slimme lamp maken. Want de intelligentie zit in de schakellaar of het stopcontact.

Inclusief sensoren

Bijna iedereen moet er in de nacht wel eens uit om naar de wc te gaan. Je wilt niemand wakker maken en doet het licht niet aan. Hoe fijn is het wanneer de lampen op de badkamer automatisch reageren dankzij een bewegingssensor? En in de nacht wil je het liefst gedimd licht. Ben je niet klaar wakker op moment dat je weer je bed in kruipt. Ook gaat het licht vanzelf weer uit, fijn hè? Sensoren kunnen jou het leven op nog veel meer plekken makkelijker maken, benieuwd?

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak