Smart Raamdecoratie

Je bent diep in slaap, de wekker gaat. Nog even je nest niet uit. Maar ondertussen openen jouw rolgordijnen automatisch. De zon schijnt binnen en je wordt door het natuurlijke daglicht wakker.

Graag programmeren wij je raamdecoratie op basis van jouw dagelijkse gewoontes. Onverwachts later thuis? Via jouw mobiel doe je de gordijnen alvast dicht. Praktisch en veilig tegelijk.

Slimmer bedienen

Zit je net een film te kijken en schijnt de zon ineens op jouw tv scherm? Dan hoef je niet van de bank af. Je slimme raamdecoratie kan je vanuit je mobieltje bedienen. Rolgordijnen dicht en geen onderbreking tijdens de film. Hoe comfortabel is dit?!

Warmer in de winter

Met smart home raamdecoratie kan je bepalen wanneer de gordijnen open gaan. In de winter is het langer donker en koud. Wanneer je rolgordijnen afgestemd zijn op licht en temperatuur beperk je het warmteverlies via de ramen. En je bespaart op energiekosten want je stookt minder.

Koeler in de zomer

Ben je aan het werk, kijk je naar buiten en zie je dat het toch mooi weer wordt? Dan kan je de slimme raamdecoratie vanuit je werk bedienen, de rolgordijnen gaan automatisch dicht. De hitte blijft buiten. Of wat dacht je ervan om je slimme raamdecoratie te koppelen aan een weerapp?

Altijd thuis

Niemand hoeft te weten dat jouw woning leeg staat. Want raamdecoratie stemmen wij af op jouw leefgewoontes. Ook al ben je er niet, je gordijnen gaan in de avond dicht en ook de verlichting kan hierop afgestemd worden. Een veilig gevoel wanneer het lijkt alsof je gewoon thuis bent.

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak