Smart Home advies

Wil je graag dat alle technische apparaten gewoon werken? En ben je geen techneut maar moeten er voldoende stopcontacten in huis zijn? Wij komen graag bij jou thuis de mogelijkheden voor slimme systemen inventariseren. Je mag van ons een smart home offerte verwachten die gebaseerd is op jouw woning en gewoontes. Alles naar wens? Laat de installatie aan de expert over, van planning tot de uitvoering van een geheel concept.

Maatwerk

Tijdens een smart home advies afspraak komt onze expert bij jou thuis de bestaande situatie inventariseren. Het huidige netwerk en de kwaliteit daarvan zijn het uitgaanspunt voor zijn voorstel. Het voorstel bevat de smart home mogelijkheden voor jouw woning, nu en later. Verbetering van de huidige situatie én logische aanvullingen richting de toekomst waarmee je jaren vooruit kunt.

Compleet plan

Het smart home advies betreft je hele woning. Naast snelle wifi kan je ervoor kiezen om een plan te laten uitwerken waarin alle apparaten zijn meegenomen. Raamdecoratie, verlichting, bewegingssensoren, camera’s alles kan door onze expert gekoppeld worden en binnen een systeem zelfstandig werken. Alle mogelijke aanpassingen en aansluitpunten leggen wij in een tekening vast, die is onderdeel van ons voorstel.

Future proof

Niets verandert zo snel als moderne technologieën. Daarom zijn onze experts constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Wij vinden het belangrijk dat ons smart home advies ook toekomstgericht is. Wil je over een tijdje het bestaande systeem uitbreiden dan moet dit probleemloos kunnen.

Nieuwbouw & bestaand

Op basis van bouwtekeningen en een rondgang door het huis bespreken wij met je de mogelijkheden voor smart home opties. En welke voorbereidingen nodig zijn voor de realisatie. Of het om een bestaande woning gaat of om nieuwbouw maakt voor ons niet uit. Bij een nieuwbouw situatie kunnen wij de afstemming met aannemer en installateur begeleiden, de vooruitgang controleren en het installeren en programmeren van componenten verzorgen, ben jij volledig ‘ontzorgd’.

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak