Pakketten

Onze smart home diensten voor jou

Ben je ook gecharmeerd van alle mogelijkheden die moderne techniek te bieden heeft? Misschien heb je al een app waarmee je jouw thermostaat op afstand kan besturen, erg handig. Of kleurt de verlichting tijdens het netflixen mee met de film voor meer beleving? Maar die Wifi zou op sommige plekken beter kunnen. Belangrijk voor je home office of voor alle momenten waarop de Wifi door veel mensen in huis intensief gebruikt wordt.

Op zoek naar de beste smart home oplossing?

Daar helpen wij je graag bij. Want dat wij met z’n allen dagelijks profiteren van bestuurbare apparaten, bankzaken via de smartphone afhandelen of in de winkel met een smartwatch betalen zijn wij al gewend. Maar er valt nog zo veel meer plezier en comfort te behalen waarvan je thuis gebruik kunt maken.

Wil jij genieten van smart home comfort?

Uit ervaring weten wij dat de meeste mensen graag smart home oplossingen willen. Maar de tijd om zich in details te verdiepen of de technische achtergrond ontbreken om alles snel en efficiënt in te richten. Vooral de mogelijkheid om alles via één systeem te bedienen en niet via verschillende apps is een belangrijk punt hierbij.

De combinatie van verwarming, verlichting, schakelaars, camera’s en raamdecoratie vraagt niet alleen technische kennis maar ook veel ervaring op het gebied van programmeren en koppelen van diverse apparaten. Wij adviseren je graag en realiseren smart living voor je. Dan heb jij met een swipe op je tablet of smartphone het maximale comfort en gemak in huis.

4 +1 opties voor een slimmer huis

Wij bieden je onderstaande opties om jouw droom van smart home te realiseren.

 1. Raamdecoratie
 2. Wifi
 3. Smart Home advies
 4. Verlichting
 5. Managen geheel project

Het is daarbij niet belangrijk of het om een nieuwbouwwoning, een bestaand huis, een kantoor of een verbouwing gaat. Kies de optie die het beste bij je past.

Raamdecoratie, maar dan echt slim.

Bedieningsgemak, comfort & veiligheid

Je bent diep in slaap, de wekker gaat. Nog even je nest niet uit. Maar ondertussen openen jouw rolgordijnen automatisch. De zon schijnt binnen en je wordt door het natuurlijke daglicht wakker.

Graag programmeren wij je raamdecoratie op basis van jouw dagelijkse gewoontes. Onverwachts later thuis? Via jouw mobiel doe je de gordijnen alvast dicht. Praktisch en veilig tegelijk.

 • Koeler in de zomer

 • Warmer in de winter

 • Altijd thuis

 • Slimmer bedienen

Bekijk pakket
Stabiel & snel

Wifi pakketten

Een goed functionerend netwerk is de basis van elk smart home. Voor snel en stabiel internet brengen wij eerst het netwerk bij jouw thuis in kaart. Op basis van de wifi scan bespreken wij de mogelijkheden voor super snelle wifi in jouw woning. Wanneer wij een van onze wifi pakketten geïnstalleerd hebben zijn irritaties als trage verbinding of slecht bereik op zolder voor goed verleden tijd.

 • Inclusief wifiscan

 • Professionele installatie

 • Veilig

 • Conform NTA8055

Bekijk pakket
Bouw & verbouw

Smart Home Advies

Wil je graag dat alle technische apparaten gewoon werken? En ben je geen techneut maar moeten er voldoende stopcontacten in huis zijn? Wij komen graag bij jou thuis de mogelijkheden voor slimme systemen inventariseren. Je mag van ons een smart home offerte verwachten die gebaseerd is op jouw woning en gewoontes. Alles naar wens? Laat de installatie aan de expert over, van planning tot de uitvoering van een geheel concept.

 • Maatwerk

 • Compleet plan

 • Future proof

 • Nieuwbouw & renovatie

Bekijk pakket
Slim en sfeervol

Verlichting

Je hebt lampen en sfeerverlichting. Het hoeven tegenwoordig geen twee woorden te zijn. Lampen kunnen goed licht geven én sfeer creëren. In de avond is gedimd licht prettiger. Ook de kleuren van lampen kan je afstemmen op jouw leefgewoontes voor extra beleving. Dus laat de lampen in je woonkamer meekleuren met je netflix serie. Benieuwd naar de opties?

 • Sfeervol

 • Ruime keuze uit schakelmateriaal

 • Geschikt voor alle lampen

 • Inclusief sensoren

Bekijk pakket

Wij maken jouw huis slim!

Maak een afspraak