Over ons

Smart home is jouw toekomst. En wij begeleiden je graag bij de realisering van jouw slimme woning. Sinds onze start in 2011 onder de naam ElectroStyling ontwerpen wij complete smart home oplossingen. Veel huiseigenaren door heel Nederland genieten al van onze smart living oplossingen. Wil ook jij het dagelijkse leven een stuk comfortabeler en duurzamer maken? Alle smart home apparatuur in 1 keer kunnen bedienen vanuit waar je ook bent? Laat ons dan samen jouw smart home traject opstarten!

Onze partners

Wij werken samen met bekende woonwinkels door heel Nederland. Kies je bij een van onderstaande partners een nieuwe woninginrichting? Dan kan je dit combineren met onze slimmer wonen dienst. Maar ons smart home advies en de producten van bekende merken zijn ook los van de partners verkrijgbaar. Heb je vragen rond systemen of opties? Wij horen het graag!

Onze merken

Bezeten van Smart Home

Je ziet, hoort en leest van alles over ‘smart’ apparaten. Je kan het domotica noemen, of smart home, dan heb je nog het connected home en “the internet of things”, Geef het maar een naam. Maar het gaat volgens ons niet om het huis of de apparaten, maar om de bewoners, en hoe je in je huis leeft. Met techniek die ons leven comfortabeler, energiezuiniger en veiliger maakt. Wij noemen dat smart living. Wij zijn continue bezig met smart living. We wonen in slimme huizen, en helpen onze klanten bij het realiseren van hun smart woonwensen. We hebben het graag over smart living en laten jou graag kennis maken met de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsgegevens

  • Slimmer Wonen / ElectroStyling B.V.

  • info@slimmerwonen.nl

  • 0547-271999

  • Wijnkamp 3, 7471 CA Goor

  • KVK: 58750800

  • BTW: NL853166043B01

  • NL##INGB##########